Πρόβλημα με Ντιαρά

Πρόβλημα με Ντιαρά

Gazzetta team
Πρόβλημα με Ντιαρά

bet365

Τον ιατρικό φάκελο του Μαχαμαντού Ντιαρά στα χέρια τους πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και φέρονται να εντόπισαν σημαντικό πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη.

Προβληματισμός φαίνεται ότι επικρατεί στο Τριφύλλι, σχετικά με την υπόθεση του μέσου από το Μάλι. Μπορεί η μεταγραφή του να έδειχνε σχεδόν «τελειωμένη», ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» εντόπισε σημαντικό πρόβλημα στο γόνατο του πρώην αστέρα της Ρεάλ, όταν μελέτησε τον ιατρικό του φάκελο.

Ούτως ή άλλως πάντως στο συμβόλαιο του παίκτη θα μπουν ισχυρές ασφαλιστικές δικλείδες σε ό,τι αφορά το οικονομικό, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι πλήρως καλυμμένος. Το θέμα του ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όπου και θα αποφασίσει ο ίδιος αν είναι τελικά σε θέση να παίξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα