Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» και Μάνταλο

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» και Μάνταλο

bet365

Μετά τον Δημήτρη Κολοβό που βρίσκεται προ... των πυλών, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει δικό του και τον Πέτρο Μάνταλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στην ελληνική αγορά, προσπαθώντας να κάνουν δικό τους, ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίας. Μετά τον Κολοβό ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει παίκτης των Πειραιωτών, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» και τον Μάνταλο, σύμφωνα με το «Goal».

Ο νεαρός μέσος της Ξάνθης ήταν από αυτούς που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν στη Σούπερ Λιγκ κι εφόσον τελικά γίνει το deal, θα μείνει κι εκείνος για ένα χρόνο στου Ακρίτες με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα