Την Τρίτη στο Πράβετς ο Ουντότζι

Την Τρίτη στο Πράβετς ο Ουντότζι

Την Τρίτη στο Πράβετς ο Ουντότζι

bet365

Σε προφορική συμφωνία με τον Σαλόζε Ουντόζι ήρθε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό για ένα χρόνο και αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Τρίτης(16/7) στη Βουλγαρία.

Παίκτης του Άρη μπορεί να λογίζεται από σήμερα(15/7) ο Ουντότζι μετά την συμφωνία στην οποία ήρθε με την διοίκηση της ΠΑΕ για ένα χρόνο συμβόλαιο. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αναμένεται να μεταβεί στην Βουλγαρία το πρωί της Τρίτης (16/7) για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας.. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που επιτρέπεται να κάνουν οι «κίτρινοι» ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας του ποδοσφαιριστή, μετά την απόκτηση του Ροκ Έλσνερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα