Στην Ελλάδα ο Μπαντιμπανγκά!

Στην Ελλάδα ο Μπαντιμπανγκά!

Μιχάλης Τσόχος
Στην Ελλάδα ο Μπαντιμπανγκά!

bet365

Σύμφωνα με τους Βέλγους έρχεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως διαψεύδει την πληροφορία περί απόκτησης του 21χρονου διεθνούς Βέλγου μεσοεπιθετικού, που έρχεται στην Αθήνα.

Σε ακόμη μια μεταγραφή – επένδυση για το μέλλον προχωρά άμεσα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να συμφώνησαν με την Αντερλεχτ για την αγορά του 21 ετών διεθνούς Βέλγου μεσοεπιθετικού Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. Ο Μπαντιμπανγκά αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν ως δανεικός στην Σαρλερουά, με της οποίας τη φανέλα είχε 23 ματς και πέτυχε 3 γκολ. Είναι διεθνής με την U21 του Βελγίου, όπως και με τις U19 και U17. Η “καλή” του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται με άνεση ως περιφερειακός ή και προωθημένος επιθετικός, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες από το Βέλγιο, ότι επενδύει σε έναν 21χρονο με καλές προδιαγραφές μεσοεπιθετικό με το βλέμμα στο μέλλον αλλά και στο παρόν, δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Αμπντούν και δημιουργείται έτσι η ανάγκη απόκτησης ενός εξτρέμ μετά τον Βάις. Ο Μπαντιμπανγκά όμως δίνει λύση και στην επίθεση, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αποδυναμώνεται με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζιμπούρ.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε την πληροφορία που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει με την Αντερλεχτ για τον Μπαντιμπανγκά, αλλά οι Βέλγοι επιμένουν ότι αυτός πρόκειται να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται, εφόσον οι Βέλγοι αποδειχθούν καλά πληροφορημένοι, ο Μπαντιμπανγκά να έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα και να παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα