Προβάρει το Τριφύλλι ο Νάνο

Προβάρει το Τριφύλλι ο Νάνο

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Βαλίτσες για... Ελλάδα φτιάχνει ο Μαριάνο Γκονζάλεθ Νάνο, που αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του από την Πονφεραντίνα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο... φουλ δουλεύουν οι μηχανές των ανθρώπων του Τριφυλλιού, που κινούνται για να καλύψουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό πεδίο της ομάδας. Μετά τον Καστίλιον που αναμένεται άμεσα να ντυθεί στα πράσινα, εκείνος που θα τον ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν, είναι ο Νάνο.

Οι «πράσινοι» κατέληξαν στον 29χρονο Ανδαλουσιάνο για να πλαισιώσει τον Διαμαντή Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας και παρά το εμπόδιο που έδειχνε να βάζει η ομάδα του, στον Παναθηναϊκό περιμένουν από ώρα σε ώρα να πάρουν το έγγραφο από την ισπανική ομοσπονδία που θα επικυρώνει πως είναι ελεύθερος.

Όπως ανέφεραν άλλωστε οι Ίβηρες, παρά το ιδιωτικό σύμφωνα με το οποίο το συμβόλαιο του παίκτη θα ανανεωνόταν αυτόματα αν συμπλήρωνε 25 συμμετοχές, το βασιλικό διάταγμα του 1985 που ρυθμίζει την απασχόληση των επαγγελματικών αθλητών, του δίνει το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση που υπάρχει.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται συνάντηση της Πονφεραντίνα με τον μάνατζερ του παίκτη, όπου και θα μπει πιθανότατα οριστικό τέλος στο συγκεκριμένο σίριαλ. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές αποδοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα