Νέα σενάρια για Ελμάντερ

Νέα σενάρια για Ελμάντερ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Σημερινά δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν και πάλι λόγο για συνομιλίες μεταξύ Ολυμπιακού και Γαλατασαράι για τον Σουηδό επιθετικό.

Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού καθώς ο Ραφίκ Τζιμπούρ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες από την Τουρκία είναι αυτό του Γιόχαν Ελμάντερ της Γαλατασαράι.

Νέα τουρκικά δημοσιεύματα κάνανε και πάλι λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον 32χρονο Σουηδό φορ τονίζοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Γαλατασαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ για τη μεταγραφή.

Ο Ελμάντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γαλατά (λαμβάνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ) και οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα επιθυμούσε να δώσει χρήματα στη Γαλατασαράι για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Σύμφωνα με τους ίδιους ωστόσο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παρακαμφθεί εξ αιτίας της καλής σχέσης που έχουν οι δύο σύλλογοι από τις μεταγραφές των Ριέρα και Καζίμ-Ρίτσαρντς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα