Στέλνουν Αμπντούν στη Φόρεστ!

Στέλνουν Αμπντούν στη Φόρεστ!

Δημήτρης Βέργος
gazzetta default image fallback

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας Equipe, ο Τζαμέλ Αμπντούν ενδιαφέρει σοβαρά τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Φόρεστ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες πολύ κοντά στον Αλγερινό συμπαίκτη του Αμπντούν στον Ολυμπιακό, Ραφίκ Τζιμπούρ, ωστόσο ο επιθετικός των ερυθρολεύκων δεν δέχθηκε να περάσει πλήρη ιατρικό έλεγχο με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλάσει.

Ωστόσο, όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα Equipe, η Φόρεστ βάζει… πλώρη πλέον για τον Τζαμέλ Αμπντούν, του οποίου το όνομα πριν από μερικές μέρες «έπαιξε» για τη Σαουθάμπτον.

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και την περσινή χρονιά ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως, ο πρώην παίκτης της Ναντ και της Σεντάν θα μπορούσε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αγγλία. Όχι όμως σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στην ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην Τσάμπιονσιπ, σύμφωνα με πληροφορίες μας», αναφέρει το δημοσίευμα της Equipe.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπντούν διαθέτει τον ίδιο ατζέντη με τον Τζιμπούρ, τον Καμίρ Ακλίλ, ο οποίος προσπάθησε να κλείσει τη συμφωνία με τη Φόρεστ για τον Αλγερινό φορ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα