Σε δέκα μέρες απαντάει ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Σε δέκα μέρες απαντάει ο Τζιμπούρ

bet365

Όλα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ, με τον παίκτη να ενημερώνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα απαντήσει σε δέκα ημέρες.

Στον Δικέφαλο του Βορρά «ψάχνονται» για μία ηχηρή μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και μπορεί η προτεραιότητα να είχε δοθεί αρχικά στον μεσοεπιθετικό, ωστόσο εφόσον προκύψει συμφωνία με έναν φορ επιπέδου... Τζιμπούρ και δη προερχόμενο από το βασικό ανταγωνιστή του, Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως δεν θα... χαλάσει κανέναν.

Ο Αλγερινός στράικερ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των «ασπρόμαυρων», ωστόσο το συγκεκριμένο σίριαλ φαίνεται ότι θα τραβήξει για λίγο καιρό ακόμα. Όπως άλλωστε ενημερώθηκαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από το περιβάλλον του παίκτη σύμφωνα με το «Φως», ο Τζιμπούρ, θα αποφασίσει για το μέλλον του σε ένα δεκαήμερο.

Την ίδια στιγμή πάντως δημοσίευμα στην Αλγερία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «planetesport» υποστήριζε ότι ο πρώτος σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα