Θέλει Αμπντούν η Σαουθάμπτον!

Θέλει Αμπντούν η Σαουθάμπτον!

Θέλει Αμπντούν η Σαουθάμπτον!

bet365

Ψηλά στη λίστα της Σαουθάμπτον βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν και οι Αλγερινοί κάνουν λόγο πως σύντομα θα έρθει και η επίσημη προσφορά. Δεν θα σταθεί εμπόδιο ο Ολυμπιακός αν ικανοποιηθεί οικονομικά!

Ο Αμπντούν στο στόχαστρο των Αγγλων και η Σαουθάμπτον είναι έτοιμη να κάνει κρούση στον Ολυμπιακό. Οπως αναφέρουν οι Αλγερινοί, ο συμπατριώτης τους αρέσει πολύ στους Βρετανούς και μάλιστα ο μάνατζέρ του, Καρίμ Ακλίλ γνωρίζει ήδη την πρόταση των «Αγίων». Ο Ολυμπιακός εξετάζει κάθε επίσημη προσφορά που υπάρχει και αν έρθει θα την μελετήσει σοβαρά. Ο Αλγερινός έχει βρεθεί στο στόχαστρο γαλλικών ομάδων, αλλά και του Κατάρ, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τους ευθρόλευκους.

Οσον αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο Αλγερινός μελετά προτάσεις από την Αγγλία, με τη Νιούκασλ και την Κρίσταλ Πάλας να τον πρεσάρουν! Ο φορ του Ολυμπιακού πρέπει να απαντήσει άμεσα μιας και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν άμεσα την απόφασή του. Παράλληλα, η ιστοσελίδα planetesport.dz κάνει λόγο πως ο 29χρονος επιθετικός απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ που άγγιζε το 1.5 εκατ. ευρώ, όπως και αυτές των Μπούρσασπορ, Καϊσέρισπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα