«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί»

«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί»

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Χούμπ Στέφενς σχολίασε την κλήρωση του Πρωταθλήματος που φέρνει αντίπαλο του ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά την χθεσινοβραδινή κλήρωση του Πρωταθλήματος, το paokfc.gr ζήτησε ένα σχόλιο από τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος μας είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι την κλήρωση πάντα την αποδέχεσαι και δεν την σχολιάζεις ποτέ. είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας, που νιώθω ότι περιμένουν με ενθουσιασμό τη νέα χρονιά που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην Τούμπα και θα δουν νωρίς – νωρίς για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά σε επίσημο ματς.

Δεν ξέρω την Ξάνθη, όπως και τις περισσότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Το Πρωτάθλημα ξεκινάει σχετικά νωρίς και ίσως αυτό είναι καλό για τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά αυτά είναι απλώς σενάρια. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και όταν έρθει η ώρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα