Τα τυπικά για Τζιμπούρ!

Τα τυπικά για Τζιμπούρ!

Θάνος Σαρρής
Τα τυπικά για Τζιμπούρ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ραφίκ Τζιμπούρ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τα βρήκε σε όλα με την αγγλική ομάδα και πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Όπως όλα δείχνουν, απομένουν τα τυπικά για να αποτελέσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ και επίσημα παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε πρώτο για το έντονο ενδιαφέρον των Ρεντς για την απόκτησή του, αναλύοντας και τα δεδομένα. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον Αλγερινό να έχει περάσει ήδη ιατρικά από την Πέμπτη, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο «Τρομοκράτης» το έκανε την Παρασκευή και πλέον όλα δείχνουν ότι μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να αποτελέσει επίσημα παίκτη των Tricky Trees!

Ο παίκτης ταξίδεψε στην Αγγλία, έχοντας δώσει στον ατζέντη του οδηγία ότι προτιμά να παίξει στο Νησί. Το θέμα με τη Νιούκαστλ δεν προχώρησε και κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή της η ιστορική Φόρεστ, η οποία παίζει μεν στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο χτίζει ομάδα με μοναδικό στόχο την άμεση άνοδο. Στους Ρεντς αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Τζιμπούρ, Αντλέν Γκεντιούρα, ο οποίος φέρεται να... έβαλε το χεράκι του!

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ το BBC των Ανατολικών Μίντλαντς μετέδωσε ότι ο παίκτης υπογράφει στους Ρεντς. Κάποιες άλλες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για «σφήνα» από δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που προσπαθούν την ύστατη στιγμή να «κλέψουν» τον παίκτη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα