Μελισσανίδης είναι, όχι Τσίπρας

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Μελισσανίδης είναι, όχι Τσίπρας

bet365

Γιατί ο Μελισσανίδης αρνείται το ρόλο του «θαυματοποιού» εξηγεί ο Αποδυτηριάκιας…

Ο λαός θέλει τον σωτήρα του. Η μαγκιά. Πάντα περιμένει τον μεσία να δώσει λύση, μάλιστα με τη μία, στα προβλήματα του κόσμου.

Έτσι «εκπαιδεύονται» δήθεν πολιτικά, στην πραγματικότητα κομματικά, οι μάζες. Έτσι βολεύει. Η πλειοψηφία του κόσμου να μη γίνει ποτέ ανεξάρτητη, να μην πατάει στα πόδια της. Να εξαρτάται συνεχώς από την κεντρική εξουσία.

Ο μάγος, ο θαυματοποιός θα τα κάνει όλα. Ακόμα και τον Ιησού τον έριξαν στην ξευτύλα. Για να πείσει τον έβαλαν να κάνει εξωπραγματικά κόλπα. Τον παράλυτο να τρέχει μαραθώνιο, τον στραβό να παίρνει μετάλλιο στους αγώνες σκοποβολής.

Κάποιος Παπανδρέου σήμερα, μετά ένας Καραμανλής να γαυγίζει ότι αυτός, μόνο αυτός, μπορεί να καθαρίσει τη μπουγάδα. Και ο ένας σωτήρας να κατηγορεί τον προηγούμενο σωτήρα.

Ο Μελίσσανίδης δεν ασχολήθηκε με πρόσωπα, χθεσινά και προχθεσινά. Δεν μπήκε στη λογική του πρώην και του επόμενου μεσία, επειδή πουλάει αυτή η κολώνια. Και τώρα, αφού ρίξαμε τα μπινελίκια μας στον φευγατισμένο, το θαύμα θα μας το δώσει ο νέος Ερχόμενος.

Όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ο Μελισσανίδης το είπε. Η ΑΕΚ δεν είναι δική μου. Ούτε και πρόκειται να διαχειριστώ το παρόν και το μέλλον της σαν «ιδιοκτήτης» της. Δεν είμαι μεσίας, ένας άλλος μεσίας.

Ήρθα να υπηρετήσω σαν αρχικουμανταδόρος την προσπάθεια να μπει η ΑΕΚ στο δρόμο της Ιστορίας της. Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς τους συνεργάτες μου και κυρίως χωρίς τη συμμετοχή του αεκτζήδικου κόσμου. Επειδή η ΑΕΚ δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ΑΕΚ είναι αυτό που είναι για εμάς και για αυτούς που θα υπάρχουν μετά από μας.

Μαρινάκη φωτογραφίζουν οι αιχμές Μελισσανίδη για «κάποιους» που πανικοβλήθηκαν κιόλας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας