«Λατρεία για Ολυμπιακό» (vids & pics)

«Λατρεία για Ολυμπιακό» (vids & pics)

Gazzetta team
«Λατρεία για Ολυμπιακό» (vids & pics)

bet365

Είναι Ολυμπιακός και το δηλώνει κατηγορηματικά στο Gazzetta.gr αν και μένει στην Αυστρία και μιλάει γερμανικά. Ο λόγος για τον Ματίας Φράι που φορώντας φανέλα των ερυθρόλευκων είδε την προπόνηση και ακολούθως προσέθεσε και νέες υπογραφές στην εμφάνιση που έχει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ευγενέστατος και χαμογελαστός ο Ματίας Φράι μίλησε στο Gazzetta για την «λατρεία που έχω για τον Ολυμπιακό. Εδώ και χρόνια είμαι οπαδός του αν και δεν έχω καταφέρει ποτέ να πάω στην Αθήνα για να δω ένα παιχνίδι. Βλέπω όμως αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθώ να παρακολουθώ και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο ίδιος μένει και εργάζεται στην Αυστρία και έτσι δεν του ήταν μεγάλο πρόβλημα να επισκεφθεί το Ζέεφελντ: «Πέρυσι στεναχωρήθηκα γιατί πήγα στο μέρος όπου έκανε προετοιμασία η ομάδα αργά. Ήμουν εκεί λίγες μέρες αφότου έφυγαν καθώς δεν ήμουν σίγουρος για τις ημερομηνίες. Φέτος όμως ήμουν αποφασισμένος να δω τις προπονήσεις και την προετοιμασία και νιώθω πολύ καλά για αυτό».

Ερωτηθείς για τον αγαπημένο του παίκτη από τον Ολυμπιακό τόνισε πως «παλιά είχα τον Μέλμπεργκ. Μου άρεσε πολύ. Τώρα δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο. Απλά υποστηρίζω έντονα την ομάδα, όπως κάνω και με το Αμβούργο, την άλλη αγαπημένη μου ομάδα». Ο Φράι ήταν μαζί με έναν Γερμανό φίλο του που δεν σταμάτησε να ρωτάει για τον Ολυμπιακό και ενώ τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Μετά το τέλος της προπόνησης πήρε υπογραφές από παίκτες όπως ο Σαλίνο, o Βάις, ο Χολέμπας και ο Μήτρογλου. Στην... παρέα ήταν και μία γυναίκα από την Κένυα η οποία μένει μόνιμα στην Γερμανία. Είχε μαζί της το παιδί της, που πήρε αυτόγραφα από παίκτες του συλλόγου και ενώ ζητούσε πληροφορίες για τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα