Τέβες:«Όλα είναι ψέματα για τα κιλά»

Τέβες:«Όλα είναι ψέματα για τα κιλά»

Θοδωρής Βασίλης
Τέβες:«Όλα είναι ψέματα για τα κιλά»

bet365

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κάρλος Τέβες τις φήμες ότι είναι υπέρβαρος. O Αργεντινός αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ του 2014 αφού δεν υπολογίζεται από τον Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία έκαναν λόγο ότι ο Κάρλος Τέβες εμφανίστηκε με παραπανίσια κιλά όταν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Γιουβέντους. Ο ίδιος ο Αργεντινός λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες αυτές.

«Δεν πρόλαβα να γίνω παίκτης της Γιουβέντους και ορισμένοι γράφουν ότι είμαι υπέρβαρος και ότι θα πρέπει να χάσω έξι κιλά», ανέφερε αρχικά ο Τέβες στους Αργεντίνους δημοσιογράφους για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ακόμα δεν έχω ζυγιστεί και αυτά τα δημοσιεύματα με κάνουν απλά να γελάω. Η Γιουβέντους δεν μου έχει πει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα». Στη συνέχεια ο Τέβες αποκάλυψε ότι δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή της Αργεντινής για το επερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο πρώην άσος της Σίτι έχει να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος από το 2011.

«Όλοι γνωρίζουν ότι αγαπώ την Εθνική, αλλά να ξέρετε ότι δεν μου λείπει. Η πόρτα της Αργεντινής για μένα είναι κλειστή όπως γνωρίζετε. Αν θέλετε να μάθετε τους λόγους θα πρέπει να ρωτήσετε το τεχνικό επιτελείο που δεν με έχει καλέσει ποτέ. Γνωρίζω καλά γιατί δεν με καλούν αλλά δεν είναι αρμοδιότητά μου να το πω. Φαινομενικά ο κόουτς (Σαμπέγια) προτιμάει άλλους επιθετικούς. Γνωρίζω καλά ότι δεν θα βρίσκομαι στο Μουντιάλ ακόμα και αν κάνω «παπάδες». Να σας πω την αλήθεια δνε το σκέφτομαι καν έχω παραιτηθεί από την ιδέα της συμμετοχής. Θα το παρακολουθήσω ως οπαδός».

Φήμες θέλουν τον Τέβες να είναι στα μαχαίρια με τον Μέσι και γι αυτό δεν βρίσκεται στις επιλογές της «αλμπιτσελέστε». «Αν έχω τσακωθεί με τον Μέσι; Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν οπαδοί του Μέσι και οπαδοί του Τέβες, αλλά μεταξύ μας δεν υπήρχε ποτέ κάποιο πρόβλημα και οι σχέσεις μας ήταν πάντοτε καλές».

 

SERIE A Τελευταία Νέα