Η νέα ΑΕΚ

Η νέα ΑΕΚ

Gazzetta team
Η νέα ΑΕΚ

bet365

Η νέα εποχή στην ΑΕΚ έχει έρθει και στόχος στην Ένωση είναι η λειτουργία της σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε το οργανόγραμμα που προσδιορίζει τον ρόλο όσων συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί όλα να λειτουργούν στην εντέλεια και σε επαγγελματικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΚ μοίρασε το οργανόγραμμα το οποίος προσδιορίζει τον ακριβή ρόλο που θα έχει ο κάθε άνθρωπος που στελεχώνει τη νέα αυτή προσπάθεια.

Τον πρώτο λόγο έχει η 12μελής διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μέλη τους Μάκη Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Ασλανίδη, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιο Γατζούλα, Ηλία Λιβάνη, Κώστα Μαρινάκη, Φώτη Παπαγεωργίου, Απόστολο Πουλοβασίλη, Γιώργο Σκρέκη, Πέτρο Χριστοδούλου και Γιάννη Ολύμπιο.

Γενικός διευθυντής θα είναι ο Γιώργος Ρόκκας, ο οποίος θα έχει την απόλυτη ευθύνη για τους υπεύθυνους Προπονητικού, Εμπορικού, Γηπέδου, Γραφείου Τύπου και του οικονομικού διευθυντή.

Όσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι γνωστοί οι άνθρωποι που το στελεχώνουν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή. Υπεύθυνος λειτουργίας θα είναι ο Βασίλης Δημητριάδης, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο τεχνικό διευθυντή και τον Τραϊανό Δέλλα προπονητή. Τέλος, ο Άκης Ζήκος θα είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα