«Μάχιμος» και ορεξάτος ο Μίτσελ

«Μάχιμος» και ορεξάτος ο Μίτσελ

Gazzetta team
«Μάχιμος» και ορεξάτος ο Μίτσελ

bet365

Το έχει ξανακάνει αλλά όχι στο Ζέεφελντ. Ο κεφάτος, ανεβασμένος και ορεξάτος Μίτσελ πήρε και εκείνος ένα στρώμα για να κάνει μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού διατατικές και άλλες ασκήσεις μετέχοντας έτσι με τον τρόπο του στην προπόνηση. Έξτρα δουλειά για τους γκολκίπερ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το δεύτερο κομμάτι της εκγύμνασης των παικτών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ όσον αφορά στην Τετάρτη είχε να κάνει εκ νέου με την φυσική κατάσταση. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλές ασκήσεις στο γήπεδο, stretching και αερόβιο, προκειμένου να «χτίσουν» και την ευλυγισία τους.

Έγιναν ασκήσεις με εναλλαγές ποδιών και όχι μόνο ενώ οι γυμναστές των Πειραιωτών ζητούσαν το... τέλειο από τους ποδοσφαιριστές. Σε κάποια στιγμή όμως έπιασε... δουλειά και ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής πήρε ένα στρώμα -όπως είχαν όλοι- βρέθηκε πλάι στους παίκτες του και έκανε και αυτός διατατικές και άλλες ειδικές ασκήσεις.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Σε ανύπτοπτο χρόνο είχε ζητήσει από τον οδηγό του πούλμαν του Ολυμπιακού να κάνει τρέξιμο μαζί του για να κρατηθεί σε καλή φόρμα. Το πρόγραμμα των παικτών κράτησε λίγο περισσότερο από 40 λεπτά (σ.σ. για την ακρίβεια μπήκαν στο γήπεδο στις 12.40 και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους στις 13.30).

Οι πορτιέρε έκατσαν στο γήπεδο πιο πολύ ώρα (γύρω στην μία ώρα) καθώς έκαναν έξτρα πρόγραμμα. Δούλεψαν πολύ σε αποκρούσεις, εξόδους και στο πως θα δίνουν σωστά την μπάλα. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μία απογευματινή προπόνηση στο Ζέεφελντ.

Μικρά μικρά

- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από φέτος έχει τον δικό της επίσημο λογαριασμό στο Instagram. Όπως είναι επόμενο ο λογαριασμός έχει ήδη αρκετό φωτογραφικό υλικό από το Ζέεφελντ.

- Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να συνεχίσει τις τρεις προπονήσεις την ημέρα και στο επόμενο διάστημα στην Αυστρία.

- Ο Πιέρ Ισά έδωσε κανονικά το παρών στην μεσημεριανή προπόνηση ενώ μίλησε κατ' ιδίαν με τον Μίτσελ.

- Και πάλι στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ζέεφελντ βρέθηκαν ξένοι επισκέπτες ενώ ορισμένοι είχαν έρθει ειδικά για τον Ολυμπιακό.

- Ο Ισπανός τεχνικός φροντίζει πάντως να συζητά με όλο το προσωπικό ενώ την Τετάρτη είχε αρκετή κουβέντα με τον γιατρό, Χρήστο Θέο.

- Πολύ καλή η δουλειά των φροντιστών των Πειραιωτών που... τρέχουν όλη την ώρα κουβαλώντας βαρύ εξοπλισμό και ρούχα.

- Η Μονακό προσπάθησε να κλείσει το ξενοδοχείο "Ντορίντ" όπου μένει ο Ολυμπιακός όμως... έπεσε πάνω στους ερυθρόλευκους. Η διοίκηση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους Μονεγάσκους πως δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ελέω της παρουσίας της ελληνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα