Κινείται για Καρνέζη η Σπόρτινγκ

Κινείται για Καρνέζη η Σπόρτινγκ

Gazzetta team
Κινείται για Καρνέζη η Σπόρτινγκ

bet365

Σύμφωνα με την A Bola, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Ζαρντίμ έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη.

Το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας τονίζει ότι ο Ρούι Πατρίσιο θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τη Σπόρτινγκ με αποτέλεσμα ο σύλλογος της Λισαβόνας να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Όπως τονίζει η A Bola, η περίπτωση την οποία κοιτάζει η Σπόρτινγκ είναι αυτή του Ορέστη Καρνέζη και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ, του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, στη Σπόρτινγκ, καθώς γνωρίζει καλά το αγωνιστικό προφίλ του Έλληνα γκολκίπερ.

Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να δει τις προθέσεις του σχετικά με μια πιθανή πώληση του παίκτη.

Ήδη για τον Καρνέζη πριν μερικές μέρες είχε φτάσει πρόταση ύψους 600,000 ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την ίδια στιγμή την περίπτωση του Κροάτη αριστερού μπακ-χαφ της Σπόρτινγκ, Ντάνιελ Πράνιτς, και δεν αποκλείεται, αν ισχύει το δημοσίευμα, σε πιθανές διαπραγματεύσεις να τεθεί και αυτό το θέμα επί τάπητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα