Προπονήθηκε ο Αμπντούν

Προπονήθηκε ο Αμπντούν

Δημήτρης Τομαράς
Προπονήθηκε ο Αμπντούν

bet365

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (10/7) συμμετείχε κανονικά ο Τζαμέλ Αμπντούν που ξεπέρασε τα προβλήματά που τον ταλαιπωρούσαν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Τριπλή προπόνηση έχει σήμερα το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Στην πρωινή προπόνηση πήρε μέρος και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος ξεπέρασε τη ίωση και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο 5ο μετατάρσιο δεξιά.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μίτσελ είχε στη διάθεσή τους 27 παίκτες. Η προπόνηση άρχισε και... συνεχίστηκε με τρέξιμο για τους ερυθρόλευκους. Ξεχωριστά έτρεξαν οι τερματοφύλακες της ομάδας. Απών από την προπόνηση ήταν ο Μέγιερι, που ταλαιπωρείται με την μέση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα