Διαζύγιο ενόψει με Τζιμπούρ

Διαζύγιο ενόψει με Τζιμπούρ

Gazzetta team
Διαζύγιο ενόψει με Τζιμπούρ

bet365

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό, ενώ τη Δευτέρα υπήρξε συνάντηση με τον μάνατζέρ του.

Τη στιγμή που ο Αλγερινός στράικερ συνεχίζεται να «ψάχνεται» για να συνεχίσει εκτός Ελλάδας την καριέρα του, ο εκπρόσωπός του βρέθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται προ των πυλών όπως όλα δείχνουν, αφού στη συνάντηση που υπήρξε πιθανότατα με τον Γιάννη Βρέντζο, εκείνο που συζητήθηκε ήταν η μεταγραφή του παίκτη στο εξωτερικό, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Την ίδια στιγμή άλλωστε ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τον Μίτσελ κι έτσι θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα