Μιλάει με Κωστούλα ο Μαρίνος!

Gazzetta team
Μιλάει με Κωστούλα ο Μαρίνος!

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Στέργου Μαρίνου βρίσκεται ο Παναιτωλικός μιας και ο πρώην «πράσινος» είναι στο Αγρίνιο και συζητάει!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, αλλά κυρίως ως χαφ βρίσκεται στο Αγρίνιο και έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα! Ο Μαρίνος είναι εδώ και καιρό στο... στόχαστρο των «κυανοκίτρινων» και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει και παίκτη τους αφού είναι και επιθυμία του Μάκη Χάβου!

Κλείνει και ο Ιωάννου, περιμένει Καμαρά
Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που... τρέχουν αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, οι οποίοι είναι σε προχωρημένες επαφές και με τον Ηλία Ιωάννου, που έμεινε ελεύθερος από την Βέροια.

Ο έμπειρος επιθετικός, εκτός απροόπτου θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες στα καναρίνια, τα οποία μετά τους Μπόγιοβιτς, Κουτσοσπύρο, βάζουν ακόμα ένα... πυροβόλο στο «οπλοστάσιό» τους.

Όσο για τον Καμαρά, στο Αγρίνιο τονίζουν πως τον θέλουν και η περίπτωσή του είναι ανεξάρτητη αυτής του Ιωάννου. Άλλωστε, ο Καμαρά υπολογίζεται κυρίως για τα άκρα και όχι για την κορυφή, η οποία πλέον μοιάζει «υπερφωρτωμένη». Ο παίκτης πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που έχει, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πόι και πρώτη!

Στο μεταξύ και επίσημα η 3η μεταγραφή του Παναιτωλικού είναι ο Μάουρο Πόι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα έδωσε το παρών στην πρώτη... ανεπίσημη προπόνηση για την νέα χρονιά όπου κυρίως πήραν μέρος παίκτες που δεν τράβηξαν «μεγάλο κουπί» στον φετινό... Γολγοθά ή για διάφορους λόγους (κάρτες, τραυματισμοί) δεν αγωνίστηκαν στα ματς των τελευταίων αγωνιστικών! Παρόντες και τα άλλα δύο αποκτήμα ο Καλογέρης και ο Καλί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα