Κόλπα και τακουνάκια στα αποδυτήρια
Οι Σάμαρης, Ντε Βινσέντι και Σαλίνο εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του Καραϊσκάκη, επισκεπτόμενοι τόσο το γήπεδο όσο και όλους τους χώρους του. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν παρέλειψαν να κάνουν κολπάκια και τακουνάκια και να δείξουν το πόσο πολύ το ευχαριστιούνται. Και οι τρεις περιμένουν πως και πως την προετοιμασία στο Ζέεφελντ έτσι ώστε να μπουν δυναμικά στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη περίοδο.
* Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση ο Γιώργος Παπακωστούλης που αποχωρεί από την U-15 της ΑΕΚ θα συνεχίσει στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
