Εγερτήριο στις…7!

Εγερτήριο στις…7!

Gazzetta team
Εγερτήριο στις…7!

bet365

Πολύ τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Πράβετς ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΒΕΤΣ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Μπορεί χθες και λόγω του ταξιδιού ο Γιάννης Χατζηνικολάου να πραγματοποίησε μία χαλαρή προπόνηση, αλλά δεν ήταν ανάλογη η κατάσταση και σήμερα το πρωί. Το εγερτήριο για τους παίκτες της ομάδας… σήμανε στις 7 το πρωί και άπαντες στις 7:30 βρίσκονταν στο γήπεδο για την προπόνηση ή καλύτερα για το τρέξιμο.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι φέτος ο ΑΡΗΣ θα είναι μία ομάδα που θα τρέχει πολύ και για να συμβεί αυτό σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι παίκτες να τρέξουν πολύ στην προετοιμασία. Ε αυτό ακριβώς έκαναν για περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά στο Πράβετς. Προπόνηση υπό την επίβλεψη μεν του προπονητή, αλλά στην ουσία υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας που ξέρει καλά ότι αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είναι το πιο σημαντικό για την δική του δουλειά. Οι παίκτες από την πλευρά τους ξέρουν καλά ότι αν δουλέψουν σωστά στην προετοιμασία θα μπορούν να… απολαύσουν τα κέρδη των κόπων τους κατά την διάρκεια της σεζόν. Ίσως για αυτό παρά το πολύ τρέξιμο, μετά το τέλος της προπόνησης συναντούσες πολλά χαμόγελα που για τους πιο μικρούς ήταν και…. Ανακούφισης καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη επίπονη προπόνηση στο Πράβετς.

Ο Κώστας Κοτσαρίδης ήταν ο άτυχος της δεύτερης μέρας στο Πράβετς. Στην διάρκεια των ασκήσεων της πρωινής προπόνησης ένιωσε ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Γιαννίτσης που θα… επιστρέψει στα της υπόλοιπης ομάδας σε 3 μέρες.

Φυσικά θα υπάρχει και το απόγευμα προπόνηση, αλλά αυτή την φορά η… μπάλα θα αποτελέσει την ευχάριστη προσθήκη σε σχέση με τις ασκήσεις… στίβου του πρωινού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα