Ανζί, μια κωμωδία από τις λίγες

Ανζί, μια κωμωδία από τις λίγες

Gazzetta team
Ανζί, μια κωμωδία από τις λίγες

bet365

Την Κυριακή αναλύσαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην πάμπλουτη Ανζί, όμως θα πρέπει να οριοθετήσουμε το τι είναι Ανζί. Λέομπεν, αποστολή: Σταύρος Κόλκας.

Επειδή μας διαβάζουν και παίκτες του στοιχήματος, αλλά και οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν υπερενθουσιαστεί από αυτό που είδαν, θα πρέπει να μεταφέρω τι είδα.

Η Ανζί είναι μία ομάδα που ο φροντιστής της παίρνει 5 χιλιάρικα το μήνα, ο βοηθός προπονητή 850 χιλιάδες ευρώ, ο προπονητής ξεπερνά τα 10εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ το αστέρι, ο Σάμουελ Ετό είναι κοντά στα 20,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι παίκτες δεν μπαίνουν σε λεωφορείο ομάδας, αλλά τους περιμένουν δικοί τους άνθρωποι για να τους παραλάβουν, ενώ ο Χίντινκ μάλλον δεν ασχολείται με ότι γίνεται.

Στην αρχή εμφανίστηκε η γκόμενα ή γυναίκα ακόμη δεν έχω καταλάβει, του Σάμουελ Ετό, συνοδεία υπαλλήλων της Ανζί και κάθισε κάπου στη κερκίδα, βγαλμένη από τσόντα που ο κηπουρός με το που λέει καλημέρα είναι γυμνός και βγάζει τα εύσηματου κάπως διαφορετικά απ ότι υπολόγιζε.

Το ημίχρονο τελείωσε, ο Σάμουελ έβαλε λίνο noxzema και έφυγε με την κοπέλα γιατί έχει και άλλες δουλειές να κάνει, με το ελικόπτερο να τον περιμένει κάπου.

Οι τύποι ενώ έχουν έδρα το Μαχάκτσαλα πως το λένε, μένουν στη Μόσχα και αν δεήσει ο Θεός πάνε να παίξουν κανά παιχνίδι εκεί.

Το γραφείο Τύπου τους, δεν μπορούσε να διαβάσει τα ονόματα των παικτών του ΠΑΟΚ στα αγγλικά, έτσι ώστε να τα κάνει αντιγραφή από το Wikipedia που το έχει στα ρώσικα, με αποτέλεσμα να φάμε ένα εικοσάλεπτο από τη ζωή μας για να έχουν ενδεκάδες οι Ρώσοι.

Το μεγάλο σάιτ της Ανζί που έγινε μία πολύ σεβαστή επένδυση στο live του αγώνα δε σε οδηγούσε πουθενά.

Υπήρχαν παίκτες της όπως πχ ο Ζουσιλέι ο οποίος είχε κανονικά βυζιά έχοντας φάει λίγο παραπάνω το καλοκαίρι, ενώ μέτρησα τουλάχιστον έξι τακουνάκια του Γουίλιαν όσο έπαιξε.

Στο ποδόσφαιρο τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και το απόλυτο παράδειγμα που έχω συναντήσει στη ζωή μου, είναι αυτό της Ανζί.

Μιλάμε για ομάδα μπουρδέλο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα