Δυνατά για Κολοβό η ΑΕΚ

Gazzetta team
Δυνατά για Κολοβό η ΑΕΚ

bet365

Εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού η ΑΕΚ, που είχε νέα επαφή την Κυριακή με την πλευρά του παίκτη, για να πειστεί να αγωνιστεί στην Football League 2.

O νεαρός άσος του Πανιωνίου αποτελεί τον διακαή πόθο όπως φαίνεται των ανθρώπων της Ένωσης και παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεσή του, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να την... παλέψουν μέχρι τέλους.

Το οικονομικό δεν είναι το σημαντικότερο εμπόδιο όπως όλα δείχνουν, παρά το γεγονός ότι ερίζουν και άλλοι σύλλογοι -τόσο της Ελλάδας (ΠΑΟΚ), όσο και του εξωτερικού- για την απόκτησή του, όσο το να πειστεί ο παίκτης να ακολουθήσει τον Δικέφαλο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Σύμφωνα πάντως με την «Ώρα των σπορ» οι ιθύνοντες της Ένωσης είχαν νέα επαφή χθες με την πλευρά του 20χρονου μέσου, όπου και του ανέλυσαν το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην νέα ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα φέρονται να αύξησαν σημαντικά τις πιθανότητές τους για την πραγματοποίηση του deal έπειτα από αυτή την επαφή, αν και αναμένεται να υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές το προσεχές διάστημα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα