Βίτορ: «Όπως ο Βιεϊρίνια...»

Βίτορ: «Όπως ο Βιεϊρίνια...»

Gazzetta team
Βίτορ: «Όπως ο Βιεϊρίνια...»

bet365

Στα πρότυπα του Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλει να κινηθεί ο Μίγκελ Βίτορ σε ό,τι αφορά την πορεία του στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στους λόγους που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην Μπενφίκα, για τους στόχους του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και για το τι μπορεί να περιμένει από τον ίδιο ο κόσμος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγκέλ Βίτορ:

Για τους λόγους που δεν έπαιξε στην Μπενφίκα: «Γιατί πολύ απλά δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή. Γι' αυτό κι εγώ πήρα νωρίς την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα».

Σχετικά με το πότε ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει: «Και πριν ένα χρόνο έγιναν επαφές. Από τον Ιανουάριο και πάλι υπήρχε ενδιαφέρον, όπως μου έλεγε ο μάνατζέρ μου. Κατάλαβα ότι με ήθελαν αρκετά και να που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να φύγω από την Μπενφίκα, αφού ήθελα να παίζω περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος κι ελπίζω να έχω την τύχη του Βιεϊρίνια».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Είναι δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Θα δείτε πάντως ότι είμαι ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός που μπαίνω δυνατά στις μονομαχίες».

Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Χτίζουμε μία καλή ομάδα που θα μάχεται πάντα για τη νίκη. Πιστεύω πως θα είμαστε στο γκρουπ των πρωταθλητών. Θα παλέψουμε γι' αυτό».

Για το πρότυπό του: «Ο Καρβάλιο έχει χαρακτηριστικά κι ένα επίπεδο που θα ήθελα να φτάσω. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο είδωλο».

Όσο για το αν φανταζόταν πριν από εννιά χώρα όταν η Ελλάδα κατακτούσε το Euro ότι μπορεί να αγωνιστεί στη χώρα μας: «Ήμουν μέσα στο γήπεδο και πραγματικά ήταν μία κακή μέρα για την Πορτογαλία. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και τώρα το ποδόσφαιρο με έφερε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα