Στον Λεβαδειακό (και) ο Γουόρντεν

Νίκος Τσιώκος
Στον Λεβαδειακό (και) ο Γουόρντεν

bet365

Στην απόκτηση του Γκανέζου επιθετικού του Φωκικού, Έρικ Γουόρντεν, προχώρησε ο Λεβαδειακός, καθώς τον ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από σήμερα ο Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος ήταν ήδη «κλεισμένος», όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Ο Γκανέζος επιθετικός υπέγραψε παρουσία του Δημήτρη Φαράντου για τρία χρόνια με τον σύλλογο της Λιβαδειάς, που δεν άργησε να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκε ο τεχνικός διευθυντής κ. Φαράντος με τον ποδοσφαιριστή Eric Warden, όπου ο Γκανέζος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ποιος είναι

Ο Έρικ Γουάρντομ Γουόρντεν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1992 στην πόλη Άκρα της Γκάνας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα και τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Φωκικού. Στη Football League της περασμένης σεζόν μέτρησε 23 ματς και 8 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα