Το «αντίο» του Στάνκοβιτς

Το «αντίο» του Στάνκοβιτς

Θάνος Σαρρής
Το «αντίο» του Στάνκοβιτς

bet365

Έπειτα από μια δεκαετία στην Ίντερ, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς αποτελεί παρελθόν από τους Νερατζούρι, με τον ίδιο να αποχεραιτά με μια συγκινητική επιστολή.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του 34χρονου άσου κλείνει, καθώς, όπως ήταν γνωστό, δεν συνεχίζει την καριέρα του στους Νερατζούρι. Πλέον, η αποχώρησή του ανακοινώθηκε και ο ίδιος αποχαιρέτησε τους τιφόζι της ομάδας, καθώς και όσους τον βοήθησαν αυτά τα χρόνια. Το όνομά του έχει ακουστεί για τη Φιορεντίνα, τον Ερυθρό Αστέρα, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς και για ομάδες από την MLS και το Ντουμπάι.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο και να σας ευχαριστήσω όπως πρέπει για όσα μου έχετε δώσει, την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη και την τιμιότητά σας. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Μεγάλωσα τόσο ως άνθρωπος, αλλά και ως ποδοσφαιριστής», τόνισε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Στάνκοβιτς, ενώ κατέληξε: «Ήταν τιμή μου να φοράω αυτά τα χρώματα και θα μείνουν για πάντα στο δέρμα μου. Ποτέ δεν θα τα βγάλω. Κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει».

 

SERIE A Τελευταία Νέα