Συμφώνησαν Καρπάτι-ΠΑΟΚ για Λούκας

Συμφώνησαν Καρπάτι-ΠΑΟΚ για Λούκας

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησαν Καρπάτι-ΠΑΟΚ για Λούκας

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας. Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Καρπάτι έναντι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ καθώς και το 40% ποσοστό μεταπώλησης.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στον ΠΑΟΚ. Όπως έγινε γνωστό από την Ουκρανία η Καρπάτι ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα έναντι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ με τους Ουκρανούς να διατηρούν το 40% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Λούκας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και αυτό που απέμενε ήταν να να τα βρουν οι δύο ομάδες κάτι που έγινε και πλέον ο Ισπανός άσος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η μεταγραφή θα έκλεινε στις 700.000 ευρώ αλλά τελικά θα κοστίσει κάτι παραπάνω σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συμφωνία για την Καρπάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα