Ο ηγέτης Μέντες!

Ο ηγέτης Μέντες!

Νίκος Αθανασίου
Ο ηγέτης Μέντες!

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr τον ηγετικό ρόλο που παίρνει ο Μέντες ντα Σίλβα από τον Γιάννη Αναστασίου. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η εμπειρία, οι παραστάσεις, οι συμμετοχές του στην Εθνική Ολλανδίας και το συνολικό background που τον συνοδεύει δείχνουν το γιατί ο Γιάννης Αναστασίου τον θέλει ως ''leader'' στα αποδυτήρια.

Ο Μέντες ντα Σίλβα... με το καλημέρα, μόλις στη δεύτερη προπόνηση του με την φανέλα του Παναθηναϊκού δείχνει πως ήρθε για να αναλάβει ''οδηγός'' τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο 31χρονος άσος προσπαθούσε να καθοδηγήσει τους υπόλοιπους, δίνοντας το... καλό παράδειγμα στην άσκηση «5-3». Όταν αμυνόταν έδινε εντολή για τον σωστό χρόνο του πρέσινγκ με το «go, go, go» ενώ επιβράβευε κάθε πιτσιρικά όταν γινόταν το σωστό.

Εκεί, όμως, που φάνηκε ξεκάθαρα ο ρόλος που του έχει αναθέσει ο Αναστασίου, είναι στο φινάλε της προπόνησης. Ο «Ολλανδός» ζήτησε από τον Μέντες να αναλάβει εκείνος την αποθεραπεία των συμπαικτών του, σε ρόλο... προπονητή. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τον εμπιστεύεται απόλυτα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα