Στα πράσινα ο Μπεργκ!

Στα πράσινα ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Στα πράσινα ο Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι, μιας και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό που ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση!

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για τρία χρόνια. Ωστόσο, αργότερα το απόγευμα (19:00) θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, καθώς η σύζυγός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, τις 10 ημέρες, που θα βρίσκεται εκεί θα προπονείται με το Αμβούργο και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο πραγματοποιείται στην Ολλανδία.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεση του, τον ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ ήθελε για την κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα