«Συγχώνευση Ίντερ-Μίλαν και Ρόμα-Λάτσιο!»

Θάνος Σαρρής
«Συγχώνευση Ίντερ-Μίλαν και Ρόμα-Λάτσιο!»

bet365

Ο γνωστός Ιταλός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα προκαλεί για μια ακόμα φορά, προτείνοντας συγχώνευση ομάδων με ιστορική έχθρα!

Την συνένωση ομάδων με άσβεστο μίσος που διαρκεί εδώ και χρόνια πρότεινε ο Ραϊόλα, προκειμένου στη θέση δύο συλλόγων που... τρώγονται μεταξύ τους και ο ένας περιορίζει τη δυναμική του άλλου, να δημιουργηθεί ένα δυνατό κλαμπ.

Σε συνθήκες εταιρίας η πρότασή του κάθε άλλο παρά παράλογη θα ήταν. Το ποδόσφαιρο όμως είναι κάτι και διαφορετικό και όταν μιλάμε για παραδοσιακές δυνάμεις με ιστορία και ξεχωριστή ταυτότητα, τα λόγια του Ραϊόλα δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψιν!

«Η κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Η Μίλαν και η Ίντερ, αντί να ανταγωνίζονται η μία την άλλη, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η Λάτζιο και η Ρόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό κλαμπ, αντί για δύο αδύναμα. Συνδυάζοντας δυνάμεις μπορείς να υπερνικήσεις τη Ρεάλ, τη Μπαρτσελόνα και τις άλλες μεγάλες ομάδες»», τόνισε ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, κυρίως λόγω των τακτικών του στις μεταγραφές και ζητά ουσιαστικά κατάργηση του Derby della Madonnina και του Derby della Capitale.

Η απάντηση του αντιπροέδρου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ήταν άμεση: «Η υπόθεση του Ραϊόλα για συγχώνευση της Ίντερ με τη Μίλαν ώστε να γίνει μια ομάδα πιο ανταγωνιστική ίσως είναι καλή ιδέα, αλλά δεν πειράζει, είμαστε ήδη πολύ δυνατοί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα