Τελική ευθεία και υπέρβαση!

Τελική ευθεία και υπέρβαση!

Νίκος Αθανασίου
Τελική ευθεία και υπέρβαση!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει μια κρίσιμη εξέταση του Ντιαρά για να τον φέρει στην Αθήνα και να γίνει το deal. Κάνουν την υπέρβαση οι «πράσινοι» αν ψηθεί ο Κίβου!

Όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Γιάννης Αναστασίου θέλει τον Μαχαμαντού Ντιαρά για τη μεσαία γραμμή, του το είχε ξεκαθαρίσει στο μεταξύ τους ραντεβού και οι συζητήσεις μπαίνουν πλέον στη τελική ευθεία. Ο διεθνής μέσος από το Μάλι ενημέρωσε πως θα κάνει μία εξέταση για το γόνατό του, την πιο σημαντική μέχρι στιγμής. Αν αυτή βγει «καθαρή», τότε η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό θα φτάσει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Ο ίδιος θέλει να έρθει και να παίξει για τον Αναστασίου, δεν έχει πρόβλημα να πληρώνεται ακόμη και με το παιχνίδι και μέχρι την Κυριακή αναμένονται εξελίξεις.


Θα κάνει την υπέρβαση

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την περίπτωση του Κριστιάν Κίβου, ο Παναθηναϊκός παλεύει για το... θαύμα. Πάντως, εκτός από το «όπλο» της σχέσης του Ρουμάνου στόπερ με τον Γιάννη Αναστασίου, η διοίκηση σκοπεύει να κάνει την υπέρβαση αν δει ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο δεν υπολογίζονται οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, μιας και μιλάμε για μία περίπτωση πολύ διαφορετική από κάθε άλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα