Antimadridismo...
Η εφημερίδα «As» επανέλαβε μία έρευνα που είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια, ώστε να διαπιστώσει ποιες είναι οι πιο αγαπητές και οι πιο μισητές ομάδες στην Ισπανία. Η ερώτηση πιο έγινε σε όσους συμμετείχαν, ήταν να ονομάσουν τρεις συλλόγους και στις δύο κατηγορίες (συμπάθειας, αντιπάθειας). Οπως και το 2011 έτσι και τώρα ως πιο συμπαθητική ομάδα αναδείχτηκε η Μπαρτσελόνα και ως η πλέον αντιπαθής η Ρεάλ.
Το 41% συμπεριέλαβε τη Μπάρτσα στις ομάδες που συμπαθεί, ενώ τη Ρεάλ το 34%. Αντιθέτως, οι Μαδριλένοι αύξησαν σημαντικά το ποσοστό τους ως αντιπαθείς. Το 2011 ήταν και πάλι πρώτοι, αλλά με 44%, ενώ τώρα έφτασαν το 55%, κάτι που σε μεγάλο βαθμό χρεώνεται στον Ζοσέ Μουρίνιο. Η Μπάρτσα ακολουθεί με 40%, ενώ τρίτη και στις δύο κατηγορίες είναι η Ατλέτικο με 21% και 27% αντίστοιχα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
