Στημένα ματς, αλκοόλ, μοντέλα...

Στημένα ματς, αλκοόλ, μοντέλα...

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Διάφορα περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή του κατά την παρουσία του στα ιταλικά γήπεδα, αποκάλυψε ο Φαμπιάν Ο' Νιλ.

Ο Ουρουγουανός πρώην μέσος, 39 ετών σήμερα, αγωνίστηκε στην Κάλιαρι από το 1995 ως το 2000, στη Γιουβέντους από το 2000 ως το 2002 και στη συνέχεια για έξι μήνες στην Περούτζια. Ως ποδοσφαιριστής δεν ήταν... κλάση αλλά ήταν μέσα σε όλα όπως φαίνεται, μετά από όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα, ο Ο' Νιλ αρχικά είπε ότι έστησε δύο αγώνες της Serie A όταν ήταν σε Κάλιαρι και Περούτζια, περογράφοντας πώς έγινε η δουλειά σε μία από τις δύο περιπτώσεις.

«Παίζαμε με την Κιέβο και με μία ισοπαλία θα είχαμε σωθεί και οι δύο ομάδες. Θα παίρναμε, μάλιστα, το ποσό των 60.000 δολαρίων ως πριμ ο κάθε παίκτης από τη διοίκηση οπότε έπρεπε να έρθουμε ισοπαλία. Το είχα κανονίσει με τον αρχηγό του αντιπάλου και ήμασταν στο 1-1 ως το 87'. Σε εκείνο το σημείο ένας συμπαίκτης μου έκανε σουτ από τα 40 μέτρα και η μπάλα πήγε στο παραθυράκι της εστίας... Δεν έπρεπε να γίνει αυτό οπότε γύρισα στον Ντιέγκο Λόπεζ και του είπα: "Κοίτα να δεις, ή θα δεχθείς γκολ ή θα μας σκοτώσουν". Τελικά έχασε την μπάλα και έγινε το 2-2 στις καθυστερήσεις».

Οι γροθιές στον Γκατούζο...
Αλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Ο' Νιλ, ήταν τα προβλήματα που είχε με τον Τζενάρο Γκατούζο.

 

«Ο Γκατούζο είχε τη φήμη του ποδοσφαιριστή που προκαλεί τους νοτιοαμερικάνους οπότε όταν παίξαμε με τη Μίλαν πήγε να μου πει κάτι και του υποσχέθηκα ότι θα τον χτυπούσα. Σε κάποια φάση που με μάρκαρε τον γρονθοκόπησα αλλά δεν απάντησε. Στη συνέχεια του αγώνα έδειχνε ότι ήθελε να με σκοτώσει και συνέχισε να με απειλεί, μέχρι που τον χτύπησα ξανά. Περίμενα ότι θα αντιδρούσε αλλά δεν το έκανε».

Το ποτό και οι εξετάσεις στη Γιουβέντους
Συνεχίζοντας την αφήγηση του από όσα έζησε στα ιταλικά γήπεδα, ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε στα προβλήματα με το ποτό, ειδικά όταν πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2000.

«Τα τελευταία χρόνια στην Κάλιαρι έπινα πολύ και είχα κάποια προβλήματα με κάτι εξετάσεις που κάναμε στην αρχή της σεζόν αλλά ο πρόεδρος με λάτρευε. Οταν πήγα στη Γιουβέντους τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κάναμε εξετάσεις αίματος κάθε μήνα για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας οπότε κάποια στιγμή ήρθε ο γιατρός και μου είπε ότι δε θα πρέπει με τίποτα να αγωνιστώ καθώς είχα σπάσει κάθε ρεκόρ στην χοληστερόλη»!

Τα πάρτι με τις TV περσόνες...
Στο Τορίνο, ως παίκτης των Μπιανκονέρι, ο Ο' Νιλ ήρθε πιο κοντά και στα μοντέλα όπως αποκαλύπτει αλλά... δεν του έκατσε το όλο σκηνικό.

«Μία φορά είχα πάει σε ένα πάρτι στο σπίτι του Πίπο Ιντσάγκι. Ημασταν όλοι από την ομάδα και ήταν εκεί πάρα πολλά από τα κορίτσια που έβγαιναν στην τηλεόραση, σε διάφορες εκπομπές και show. Χορεύαμε, πίναμε και στο τέλος όλοι κατέληξαν να κάνουν sex με αυτές εκτός από εμένα... Την επόμενη μέρα ήμουν σπίτι μου με τη γυναίκα μου και τις βλέπαμε στην τηλεόραση οπότε της λέω: «Κοίτα, χθες βράδυ ήμουν με όλες αυτές αλλά δεν έκανα τίποτα με καμία»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα