Πήρε Αναστασάκο ο Εργοτέλης

Πήρε Αναστασάκο ο Εργοτέλης

bet365

Έναν αξιόπιστο και έμπειρο επιθετικό προσέθεσε στο ρόστερ του ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου που πέρσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων συνεχίζονται και ο Εργοτέλης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Οι Κρητικοί είχαν βάλει ως στόχο την απόκτηση ενός έμπειρου και αξιόπιστου επιθετικού και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ηλία Αναστασάκου.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρσι στον Πλατανιά, όπου σε 28 αγώνες κατάφερε να στείλει 7 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκο.

Ο πολύπειρος επιθετικός την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία – μεταξύ άλλων- στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο, όπου άφησε το δικό του στίγμα με το ήθος, την προσωπικότητα και την ποιότητα του, τόσο ως αθλητής, όσο και ως άνθρωπος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα