Τα ανοιχτά ερυθρόλευκα μέτωπα!

Τα ανοιχτά ερυθρόλευκα μέτωπα!

Τα ανοιχτά ερυθρόλευκα μέτωπα!

bet365

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε Ντομίνγκες, όμως έχει ακόμα εκκρεμότητες. Διάψευση για Τζιμπούρ. Διαβάστε στο Gazzetta για Αμαλφιτανό, Σισοκό, τις προσπάθειες για αμυντικό χαφ, την άγνοια για Γκαργκάνο, τους Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη και τα τρέχοντα θέματα της ερυθρόλευκης επικαιρότητας.

Ο Τζιμπούρ, η διάψευση για ΠΑΟΚ και η προοπτική μεταγραφής

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έχει αποτελέσει μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες. Εν μέσω πληροφοριών και διάφορων διαρροών φήμες από την Θεσσαλονίκη ήθελαν και τον ΠΑΟΚ να ασχολείται μαζί του. Κάτι που διαψεύδονταν κατηγορηματικά την Τετάρτη και μέσω Ολυμπιακού και από το περιβάλλον του παίκτη.

Ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές έως το 2016 και στο Λιμάνι είναι κατηγορηματικοί ως προς αυτό αλλά και για τις υπογραφές που έχουν πέσει. Κατά τα άλλα για τον ποδοσφαιριστή που έκανε διακοπές στο εξωτικό Ντουμπάι υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία και Τουρκία.

Η θέση των νταμπλούχων Ελλάδας δεν αλλάζει για τον παίκτη: ναι μεν υπάρχει μία εξαιρετική σχέση και μεγάλη εκτίμηση για τον διεθνή φορ, όμως εφόσον εκείνος θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στους ερυθρόλευκους και φέρει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό τότε κανείς δεν θα του κλείσει την... πόρτα.

Ουδείς δεν θα του αρνηθεί το να φύγει για άλλον σύλλογο είτε της Ρωσίας είτε της Τουρκίας. Πάντως επίσημη κρούση γα τον Τζιμπούρ δεν έχει φτάσει ακόμα στην ομάδα του Ολυμπιακού και έτσι υπάρχει αναμονή. Με άλλα λόγια έαν έρθει μία ιδιαίτερα καλή προσφορά ο έμπειρος φορ ίσως και να πει... αντίο.

Συνεχίζονται οι... μάχες με την Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό

Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό εξακολουθεί να θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα της Μαρσέιγ, την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να τα βρει με τους Μαρσεγιέζους. Η γαλλική ομάδα αντιλαμβανόμενη το πόσο οι Πειραιώτες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κοιτάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα καρπωθούν όλο και πιο πολλά χρήματα.

Στο Λιμάνι... τρέχουν ακόμα την συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ακόμα και εάν κλείσει ο Γάλλος άσος μέσα στις προσεχείς ημέρες εκτιμάται πως είναι δύσκολο το να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας. Ίσως εάν όλα πάνε καλά να μεταβεί απευθείας στο Ζέεφελντ. Φυσικά εκτός από τον Αμαλφιτανό υπάρχουν και άλλες λύσεις στο... συρτάρι.

Αμαλφιτανό, αμυντικό χαφ από πάνω ράφι και... τέλος;

Για τον Ολυμπιακό πέραν του Αμαλφιτανό υπάρχει στο μεταγραφικό πλάνο το να αποκτηθεί ένας πολύ καλός αμυντικός χαφ. Ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι που θα κάνει την διαφορά. Είναι ένα... κεφάλαιο που θα απασχολήσει σε βάθος χρόνου τους πρωταθλητές διότι πολύ απλά δεν υπάρχει επαρκής χρόνος να τον κλείσουν έως την επόμενη εβδομάδα. Έτσι θα κλείσουν οι μεταγραφές, εκτός και εάν ανακύψουν πωλήσεις βασικών παικτών (π.χ. επιθετικών ή τερματοφυλάκων) που θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά τους. Μάλιστα για τον γκολκίπερ ξεκαθαρίστηκε ξανά από τον Ολυμπιακό πως δεν έχει στον προγραμματισμό του να πάρει άλλον παίκτη για την θέση αυτή.

Άγνοια για Γκαργκάνο, αρέσουν ο Σισοκό και Μιγκέλ Τόρες

Ο Βάλτερ Γκαργκάνο είναι ένα νέο όνομα που διέρρευσε για τον Ολυμπιακό. Από μέρους τους οι πρωταθλητές δήλωναν άγνοια για τις πληροφορίες που τους εμφανίζουν να ασχολούνται με την περίπτωσή του και ενώ ορισμένοι συνέδεαν το θέμα αυτό με την παρουσία του προέδρου της Νάπολι (σ.σ. όπου ανήκει ο παίκτης) καθώς και διάφορων μάνατζερ στην Ελλάδα.

Όσο για τον Μόμο Σισοκό είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί και αρέσει στην ομάδα του Μίτσελ με την διαφορά πως τίθεται θέμα χρημάτων και ο Ολυμπιακός θα ασχολούταν μόνο υπό προϋποθέσεις με έναν τέτοιο παίκτη. Εφόσον βρεθεί χρυσή τομή στο οικονομικό είναι υπό συζήτηση. Επίσης δεν έχει... ξεχαστεί ο Μιγκέλ Τόρες, για τον οποίο υπάρχει πιθανότητα οι ερυθρόλευκοι να καταπιαστούν εκ νέου ζεστά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης του οποίου ο Μίτσελ είναι φαν.

Το συζητάει για Βλαχοδήμο για Γερμανία, ίσως φύγει και Φετφατζίδης

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που ίσως δεν θα είναι και του χρόνου μέλος του Ολυμπιακού. Για τον νεαρό χαφ ο πειραϊκός σύλλογος έχει δεχθεί πάνω από μία προτάσεις από την Γερμανία (σ.σ. μία από την Άουγκσμπουργκ) για να παραχωρηθεί ως δανεικός. Οριστική απόφαση δεν υφίσταται, όμως όπως έχετε διαβάσει από το Gazzetta.gr εδώ και αρκετό καιρό ο Βλαχοδήμος θα έφευγε με δανεισμό μόνο για την Ευρώπη.

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Μίτσελ -που σημειωτέον αναμενόταν στην Ελλάδα την Τετάρτη- καθώς εκτός των άλλων ο Ισπανός ανέδειξε τον Βλαχοδήμο. Στην ίδια πάνω κάτω... κατηγορία βρίσκουμε και τον Φετφατζίδη που δεν αποκλείεται να πάει και αυτός δανεικός σε ομάδα της γηραιάς ηπείρου. Και για τον «Φέτφα» δεν υφίστανται ακόμα τελικές εξελίξεις.

Καμία πρόταση για Μανωλά και Σιόβα

Την ίδια ώρα οι πρωταθλητές επιμένουν στο ότι δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους επίσημες προσφορές για τον Κώστα Μανωλά και τον Δημήτρη Σιόβα. Ωστόσο πρόκειται για δύο αμυντικός που με δύο καλές προτάσεις ο Ολυμπιακός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις σχετικές επαφές. Ας μην ξεχνάμε πως σε μία ομάδα δεν μετράνε μόνο οι ποιοτικές αγορές αλλά και οι πολύ καλές πωλήσεις σε ομάδες του εξωτερικού που δίνουν και άλλο πρεστίζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα