Ο... παράνομος Ζέκα!

Νίκος Αθανασίου
Ο... παράνομος Ζέκα!

bet365

Το ποδήλατο του Πορτογάλου, το πείραγμα του Παπαβασιλείου, οι φαντάροι και η ομαδική δουλειά. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου

Είναι μια... κατηγορία μόνος του. Ο Ζέκα αποτελεί το νούμερο ένα πειραχτήρι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο επιμελητής της ομάδας, όμως, Γρηγόρης Παπαβασιλείου δεν τον αφήνει σε ησυχία και το πρωί της Τετάρτης «έγραψε»! Ο Πορτογάλος μέσος εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο με ποδήλατο. Παρά το γεγονός πως υπήρχε συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης για τα ποδήλατα, εκείνος τον άφησε δίπλα σε μία κολόνα λίγα μέτρα μόλις μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Μόλις, τον είδε ο Παπαβασιλείου, του είπε «μα καλά ρε Ζέκα πόσο Έλληνας είσαι» δίνοντας το έναυσμα για πειράγματα στον Ζέκα.

Όλοι μαζί
Πρώτο και κύριο μέλημα του Γιάννη Αναστασίου είναι να κάνει τον φετινό Παναθηναϊκό ομάδα. Για αυτό και οι εντολές είναι όλες ομαδικές. Για παράδειγμα όταν έπρεπε να μετακινηθεί κάποιο από τα βοηθητικά τέρματα, ο νεαρός τεχνικός του «τριφυλλιού» ζητούσε «όλοι μαζί παιδιά να μεταφέρουμε το τέρμα, όλοι μαζί».

Οι... φαντάροι!
Λογικά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει τέτοια κέντα. Τάσος Λαγός και Γιώργος Κουτρουμπής υπηρετούν αυτό τον καιρό την θητεία τους στον ελληνικό στράτο και βρίσκονται με ειδική άδεια στην Ολλανδία. Μάλιστα, οι δύο φαντάροι μοιράζονται και το ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Bildeberg, στο οποίο διαμένει η αποστολή του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα