Στα... κόκκινα ο Τσόρι Ντομίνγκες! (pics & vids)

Στα... κόκκινα ο Τσόρι Ντομίνγκες! (pics & vids)

Στα... κόκκινα ο Τσόρι Ντομίνγκες! (pics & vids)

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πια ο Τσόρι Ντομίνγκες που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ανακοινώθηκε και παρουσιάζεται την Τετάρτη. Τι δήλωσε ο παίκτης.

Οι υπογραφές, το συμβόλαιο και το... story

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι πια και... επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού βάζοντας το βράδυ της Τρίτης την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων. Ο Αργεντινός παίκτης που έφτασε στις 19.51 στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ μαζί με τους εκπρόσωπούς του.

Τον υποδέχθηκε με θέρμη ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς. Περίπου στις 21.30 το βράδυ έγινε γνωστό πως τα πάντα τελείωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πληροφορίες από την Ισπανία έκαναν λόγο για διετές συμβόλαιο με περίπου 1 εκατ. ευρώ (μαζί με μπόνους) ετήσιες αποδοχές.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν το απόγευμα της Τρίτης στο Metropolitan για εξετάσεις και στις 19.30 με βάσει τη νεότερη ενημέρωση αναμενόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου.

Εν τέλει όμως βρέθηκε εκεί στις 19.51, όπως σας γράψαμε και πιο πάνω. Τον παίκτη που συνόδευαν και οι εκπρόσωποί του περίμενε ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Καραπαπάς. Στην ΠΑΕ έδωσαν το παρών και οι Γιάννης Βρέντζος και Πιέρ Ισά.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις

Ο Ντομίνγκες στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για το deal. Έδειξε το πόσο πολύ επιζητούσε το να αποτελέσει μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού για την προσεχή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πως πολλοί συμπατριώτες μου έχουν παίξει με ξεχωριστή επιτυχία στον Ολυμπιακό και το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ.

Με χαροποιεί που παίκτες από την χώρα μου έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα στην Ισπανία και από τότε που έπαιξα εκεί και που έχει τα χρώματα που αγαπώ», τόνισε σχετικά ο παίκτης που θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (1.30 στο V' Ammos).

Όσο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα εξής για τον παίκτη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκεζ (Alejandro Damián Domínguez) για τα επόμενα δύο χρόνια. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντομίνγκεζ δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της». *Αύριο το μεσημέρι, στις 13:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τον Ντομίνγκεζ στο γήπεδο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'».

* Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης και ο ατζέντης Κίμων Κοκορόγιαννης για λόγο όμως που δεν είχε καμία σχέση με το θέμα Ντομίνγκες.

* Δείτε παρακάτω στην Gallery του Gazzetta.gr φωτογραφίες από την υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη και βίντεο με τοποθετήσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και χάιλαιτς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα