Πήρε Καλτσά ο Πανιώνιος

Πήρε Καλτσά ο Πανιώνιος

bet365

Στην απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Νίκου Καλτσά που πέρσι αγωνιζόταν στην Καλλιθέα προχώρησε ο Πανιώνιος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε την πρώτη του προπόνηση στο «Απήλιον».

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα οι «κυανέρυθροι» γνωστοποίησαν την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Νίκου Καλτσά συμφωνώντας μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στους μικρούς της ΑΕΚ και μετά έπαιξε σε Αναγέννηση Καρδίτσας για δύο χρόνια, ένα στον Αχαρναϊκό, δύο στο Χαϊδάρι και τα τελευταία τέσσερα ήταν στην Καλλιθέα, έχοντας την χρονιά που μας πέρασε 30 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Καλτσά που σήμερα Τρίτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο «Απήλιον», έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καλτσά. Ο 23χρονος (28/06/1989) αμυντικός μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας 2 ετών. Την Τρίτη μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του "Απήλιον". Ο Νίκος Καλτσάς πριν την υπογραφή του συμβολαίου του, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Χρήστου Δάρα.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα