Υπέγραψαν Γκαρσία-Λίνο (pics)

Υπέγραψαν Γκαρσία-Λίνο (pics)

Υπέγραψαν Γκαρσία-Λίνο (pics)

bet365

Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο Άλβες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απέμενε ήταν να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους κάτι που έγινε την Τρίτη.

Παίκτες του ΠΑΟΚ και με την βούλα είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο Άλβες. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά και το μόνο που απέμενε ήταν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Κάτι τέτοιο έγινε την Τρίτη με τους δύο ποδοσφαιριστές μετά την πρωινή προπόνηση να περνάνε από τα γραφεία της ομάδας όπου και υπέγραψαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους Pablo Garcia και Dorvalino Alves Maciel για έναν ακόμη χρόνο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν όπως αναμενόταν σήμερα τα συμβόλαιά τους και αύριο θα βρίσκονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα