Η περίπτωση Πίνο!

Η περίπτωση Πίνο!

Η περίπτωση Πίνο!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει στο blog του στο gazzetta το θέμα του Πίνο και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις.

Ένας παίκτης-ερωτηματικό, από κάθε άποψη, στον Ολυμπιακό είναι ο Πίνο. Ερωτηματικό, κατ΄ αρχήν, για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ λένε πως μάλλον δύσκολα θα τον κρατήσει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, όσο δεν ανακοινώνεται τίποτα, λογικά το θέμα είναι ανοιχτό, έστω όσο ένα μικρό παράθυρο, έχοντας υπόψιν και την παρουσία πλέον στο σύλλογο του Ισά σε ρόλο αθλητικού διευθυντή-αυτός, ως μάνατζερ, τον είχε φέρει στο Ρέντη πριν περίπου εννιά μήνες.

Η αξία του Κολομβιάνου δεν αμφισβητείται από κανένα. Ακόμη κι ανέτοιμος αγωνιστικά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, τουλάχιστον σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αποδείχθηκε και στον τελικό του κυπέλλου, όταν μπήκε αλλαγή κι άλλαξε εν πολλοίς τα δεδομένα του ματς, προερχόμενος από απουσία 3,5 μηνών…

Το ερώτημα είναι απλό: Μπορεί να στηριχθεί ο Ολυμπιακός στον Πίνο; Η, κάποια στιγμή π.χ. μέσα στον Οκτώβρη, του γυρίσουν πάλι τα μυαλά του παίκτη κι αρχίσει τα δικά του, τσακωθεί με τον προπονητή η, δεν πάει καν στην προπόνηση (κι αυτό έχει γίνει!) κλπ, κλπ.

Κάποιος μπορεί να πει, «μα γιατί να μην τον έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του και κάποιες στιγμές να τον χρησιμοποιεί, είτε πίσω από Αμπντούν και Βάϊς, είτε στη θέση ενός εκ των δύο; Ως ρεζέρβα πολυτελείας».

Η ιδέα δε μοιάζει καθόλου άσχημη. Με τη διαφορά να είναι, αν ο Πίνο δέχεται, μέσα του, αυτό το ρόλο: να μην έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι, αλλά να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα και να υπακούει στην εκάστοτε απόφαση του προπονητή, που άλλοτε μπορεί να είναι «ενδεκαδάτος», άλλοτε να είναι «παγκίτης» κι άλλοτε να είναι κι «εκτός αποστολής».

Εάν ναι, όντως θα μιλάμε για ρεζέρβα πολυτελείας. Όμως, η αίσθηση που μας έχει δώσει μέχρι τώρα ο Κολομβιάνος είναι ότι μάλλον δύσκολα μπορεί να δει τον εαυτό του ως αναπληρωματικό. Για να δούμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.