Περιμένουν τον Ολίσε

Περιμένουν τον Ολίσε

Gazzetta team
Περιμένουν τον Ολίσε

bet365

ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ φέρεται να τα έχουν βρει για τον Λιβεριανό άσο, τη στιγμή που κοντά στη Τούμπα βρίσκεται και ο Κριστιάν Φερνάντεζ.

Ο Στέφενς θέλει να δει το παζλ να συμπληρώνεται και μπορεί ακόμα να υπάρχουν αρκετά κομμάτια που δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο σιγά-σιγά προχωρούν κάποιες πιο σίγουρες περιπτώσεις.

Έτσι λοιπόν ο Ολλανδός τεχνικός, εκτός από τους διεθνείς που επιστρέφουν, θα έχει πολύ πιθανό άμεσα στη διάθεσή του δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τον Ολίσε και τον Φερνάντεζ. Για τον πρώτο έχει υπάρξει συμφωνία ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ για ανανέωση του δανεισμού μέχρι το 2014 και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Όσον αφορά τον 27χρονο ακραίο αμυντικό και η δική του περίπτωση φαίνεται πως τελειώνει, για να κλείσει τη θέση του αριστερού μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα