«Βλέπουν» Μαλουντά στον ΠΑΟΚ!
Ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει για τον Μαλουντά, ωστόσο ο 33χρονος Γάλλος προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και από τον «δικέφαλο» εξετάζουν την περίπτωσή του. Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει ως στόχο να πάρουν στη Τούμπα ένα δυνατό όνομα και ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενημερώσει τον Στέφενς πως είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση.
Από εκεί και πέρα όμως η απόφαση είναι του Ολλανδού τεχνικού αν θα προχωρήσει η περίπτωση του Φλοράν Μαλουντά, καθώς ο Στέφενς είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού: «Δεν κάνουμε τους λογιστές και τους ντετέκτιβ, ζητάμε άμεση συνάντηση με τον Σαββίδη»
- ΠΑΟΚ: Μετάθεση λίγων ωρών στην άφιξη του Ντιέγκο Κόστα
- Κουβεντίδης στους Galacticos by Interwetten: «Δεν υπήρχε ούτε βίντεο, ούτε ζόρι στη μεταγραφή Κωνσταντέλια - λογαριασμοί στα social media περνούν γραμμή»
