Νυχτερίδα ο Χάβι Φουέγο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έγινε παίκτης της Βαλένθια για την επόμενη τριετία, αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με τη Βαγιεκάνο.
Τη μεταγραφή της ζωής του έκανε ο Χάβι Φουέγο. Στα 29 του και έχοντας αγωνιστεί σε μικρές ομάδες όπως οι Σπόρτινγκ Χιχόν, Λεβάντε και Ράγιο Βαγιεκάνο, υπέγραψε για τρία χρόνια στη Βαλένθια. Ο Αστουριάνος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος και οι Νυχτερίδες πείστηκαν από το ότι στο περσινό πρωτάθλημα ήταν ο κορυφαίος κόφτης (33 κοψίματα), ενώ σημείωσε και πέντε γκολ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
