Πρώτα Τζόρτζεβιτς, μετά... Σαβιόλα!

Πρώτα Τζόρτζεβιτς, μετά... Σαβιόλα!

Gazzetta team
Πρώτα Τζόρτζεβιτς, μετά... Σαβιόλα!

bet365

Στο πρόσωπο του Φιλίπ Τζόρτζεβιτς βλέπουν στον Ολυμπιακό τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ψηλά στη λίστα υπάρχει και η περίπτωση του Σαβιόλα.

Με το ένα πόδι εκτός «ερυθρολεύκων» παρουσιάζουν στον Αλγερινό στράικερ οι Ρώσοι, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Ρούμπιν Καζάν. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάντως βρίσκονται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο «τρομοκράτης» κι έχουν ήδη φτιάξει τη σχετική λίστα.

Το όνομα μάλιστα που βρίσκεται στην κορυφή, είναι αυτό του Φιλίπ Τζόρτζεβιτς σύμφωνα με τον «Γαύρο» (20 γκολ σε 34 ματς πέρυσι στη Ligue 2), τη στιγμή που έχει ήδη γίνει επίσημη επαφή με τη Ναντ, ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της. Μία ακόμα περίπτωση πάντως που έχει προταθεί στους Πειραιώτες και βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα, είναι αυτή του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός στράικερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα, ενώ έχει δεχτεί τόσο πρόταση ανανέωσης από τους Ανδαλουσιάνους, όσο και κρούση από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Από εκεί και πέρα στα υπόψιν υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς, που επίσης βρίσκεται χωρίς ομάδα και η περίπτωση του μοιάζει σαφώς πιο εύκολη από τις άλλες δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα