«Το Τσάμπιονς Λιγκ τον στέλνει στον Ολυμπιακό»
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «pagina12.com.ar» ο Αργεντινός άσος βρίσκεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μάλαγα, αλλά θα προτιμήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος ελέω του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Ο Αργεντινός Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες, που έπαιξε σε Κίλμες και Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αφήσει την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο και να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 32χρονος έχει επίσης πρόταση από τη Μάλαγα της Ισπανίας, αλλά η πιθανότητα να παίξει στο Champions League αποτέλεσε προτεραιότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
