«Προκαταβολές και σύντομα στο Απήλιον»

«Προκαταβολές και σύντομα στο Απήλιον»

Νίκος Αθανασίου
«Προκαταβολές και σύντομα στο Απήλιον»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως έχει δώσει προκαταβολές για το Απήλιον και πως σύντομα μετακομίζει στο νέο του αθλητικό κέντρο.

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν τα σενάρια περί... μπλόκου στο Απήλιον από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ξεκαθαρίζουν μάλιστα πως έχουν καταβληθεί προκατοβολές στη πλευρά του Τσακίρη ενώ σύντομα θα αρχίσει η μετακόμιση από την Παιανία.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις, η συμφωνία είναι δεδομένη, όπως και οι προκαταβολές και λείαν συντόμως θα ξεκινήσει η μετακόμιση της ομάδας μας στο συγκεκριμένο χώρο» έλεγχαν χαρακτηριστικά από το «τριφύλλι».

Το δημοσίευμα της «L.S

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την «Live Sport», ο Τσακίρης ζητάει ένα ποσό που φτάνει περίπου στις 800.000 ευρώ ως προκαταβολή και παράλληλα η αποπληρωμή να γίνει σε τρεις δόσεις και διάστημα πολύ μικρότερο των δέκα χρόνων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να... μπλοκάρει η αγοράς αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει η απαραίτητη ρευστότητα για να διατεθεί ένα τέτοιο ποσό ως προκαταβολή, ούτε φυσικά και να αποπληρώνονται δόσεις της τάξης των 3 εκατ. ευρώ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα