Το «αντίο» του Πάντου!

Gazzetta team
Το «αντίο» του Πάντου!

bet365

Ο Τάσος Πάντος μίλησε για το τέλος της καριέρας του, στάθηκε στη προσφορά του Βαλβέρδε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να πάρει κάποιο πόστο στον ΠΑΣ.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Πάντος στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν ξεκινάς το ποδόσφαιρο δεν σκέφτεσαι ποτέ αν θα έρθει αυτή η μέρα. Αλλά αν ρίξω μια ματιά πίσω μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για ότι πέτυχα με σκληρή δουλειά. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη αλλά πρέπει να σταματάς όταν πρέπει και όχι όταν θέλεις. Ευχαριστώ όλους, τις προηγούμενες ομάδες μου Προοδευτική, Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ που με αγκάλιασε. Μα πιο πολύ ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στήριξε και ήταν ο κυματοθραύστης και στα ξεσπάσματά μου. Θέλω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να γίνουν καλύτερα από μένα. Στην καριέρα μου ακολούθησα τρεις αρχές: Συνέπεια, ήθος και αλήθεια».

Για το αν θα συνεργαστεί με τον ΠΑΣ: «Για να βοηθήσω θα πρέπει να νιώθω έτοιμος και στην παρούσα φάση δεν είμαι έτοιμος. Εύχομαι στο φίλο μου Σάββα Παντελίδη καλή επιτυχία. Ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες, καλά αποδυτήρια. Να παραμείνει έτσι το αγωνιστικό προφίλ και η κοινωνία των Ιωαννίνων να προστατεύσει τους παίκτες. Αν σταθεί αρνητικά στην ομάδα θα γίνει κακό. Αλλά έχει τα φόντα να πάει καλά και στη νέα χρονιά. Αν υπάρξει συσπείρωση όλων μπορεί η ομάδα να κάνει και θαύματα. Λάθη όλοι κάνουμε. Πέρσι κάναμε μια απρόσμενα καλή χρονιά και ευχαριστώ το τεχνικό τημ και τις συμπαίκτες για τις στιγμές που μου χάρισαν».

Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη: «Πολλές φορές ήρθαμε σε αντιπαράθεση, όχι σε κόντρα. Ενημερώνομαι και διαβάζω για το κλίμα που υπάρχει στα Γιάννινα. Λάθη όλοι κάνουμε αλλά θεωρώ τον κ. Χριστοβασίλη υγιή παράγοντα του ποδοσφαίρου. Δεν άκουσα να λέει κάτι σε βάρος του κανένας παίκτης που έφυγε και συνεργάστηκε μαζί του».

Για το ποιος προπονητής πρόσφερε περισσότερα: «Από κάθε προπονητή παίρνεις και κάτι. Άλλους σου δίνει περισσότερα και άλλος λιγότερα. Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Βαλβέρδε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα