Αρχίζει και ο Εργοτέλης!

Φώτης Καρακούσης
Αρχίζει και ο Εργοτέλης!

bet365

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας αρχίζουν την προετοιμασία τους και την Δευτέρα σειρά παίρνει ο Εργοτέλης.

Οι Ηρακλειώτες κατάφεραν να πάρουν ένα από τα εισιτήρια ανόδου από την Football League και να βρεθούν και πάλι στα μεγάλα σαλόνια και όπως είναι φυσικό έχουν ως στόχο την παραμονή τους σε αυτά. Ο Γιάννης Πετράκης θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να τα καταφέρει, μια δουλειά που όπως ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα, ημέρα που ξεκινά και η προετοιμασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνιση του Εργοτέλη στη Super League. Τη Δευτέρα 01/07/2013 στις 19:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα