Υπέγραψε ο Βισέντο, προωθήθηκε ο Μουσκάι

Υπέγραψε ο Βισέντο, προωθήθηκε ο Μουσκάι

Φώτης Καρακούσης
Υπέγραψε ο Βισέντο, προωθήθηκε ο Μουσκάι

bet365

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να γνωστοποιούν την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Τσάρλτον Βισέντο, αλλά και την άνοδο από τις ακαδημίες του Άρμπεν Μουσκάι.

Μία απόκτηση και ένα ανέβασμα από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, είχε το Σάββατο για τον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες όπως ανακοίνωσαν, απέκτησαν για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ολλανδό επιθετικό Τσάρλτον Βισέντο, ενώ προώθησαν στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο πέντε ετών τον Άρμπεν Μπουσκάι.

Η ανακοίνωση για τον Βισέντο

 

Η ανακοίνωση για τον Βισέντο έχει ως εξής: «Ο νεαρός Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Charlton Juan Vicento γεννήθηκε στις 19-1-1991, έχει ύψος 1,81 - 78 Kg και αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια στην Χάγη. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων της Ολλανδίας.

«Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον ΠΑΣ»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ολλανδός μιλκώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ξέρω ότι είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους νέους να διακριθούν. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της και θα συμμετέχω στην προσπάθειά ώστε να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή πορεία και την φετινή περίοδο . Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Η ανακοίνωση για τον Μουσκάι

Η ανακοίνωση για τον Άρμπεν Μπουσκάι έχει ως εξής: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, που ανήκε στα τμήματα υποδομών της Κ20 , υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο ARBEN MUSKAI γεννήθηκε στις 27-6-1994, έχει ύψος 1,75 -71 Kgr. Αγωνίσθηκε στις ακαδημίες του ΟΣΦΠ και πέρυσι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U17, U19, U20 της εθνικής Αλβανίας».

«Ελπίζω να δικαιώσω τον κύριο Τάτση»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αλβανός ποδοσφαιριστής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν, τον γενικό αρχηγό Λευτέρη Ντούσκο και τον προπονητή μου στην Κ20 Γιάννη Τάτση με τον οποίο δουλέψαμε μαζί και ελπίζω να τον δικαιώσω».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα